At the edge of the resort's sea salt swimming pool, you can relax immersed in the silence of the surrounding countryside.

The Resort was renovated and organized with respect for the the natural spaces and for the cultivations that our ancestor Leonardo himself had started almost a century ago. The restoration of the trulli were carried out with a wise conservative plan that respected the original structure, bringing the exposed stone back to view.

The villa was left in the liberty style as Leonardo had wanted to build it in the early 1900s.

We built the pool in a natural valley where there was a large open-air cistern that helped to collect rainwater. Our pool is never rowdy, guests perceive the spirit of the structure and are always very respectful of the quiet and incredibly, even the same children never hear unwanted shouting.

resort con trulli e piscina
Il Villino - Camera Superior
Trullo Junior Suite
Leonardo Trulli Resort | Valle d'Itria, Puglia

Book now

Best Price Guaranteed

Not sure about making a reservation or do you need our help?
CLICK HERE for information enquiry>>